Verzorging

Prachtige hortensia’s, deskundig advies.

Hortensia Bertha’s Hof: ook voor alle informatie over de juiste verzorging van hortensia’s.

Een goede verzorging van uw hortensia is erg belangrijk. Niet alleen zorgt u er dan voor dat de plant langer en mooier blijft bloeien, maar u krijgt zelf ook meer plezier in de verzorging en in het tuinieren. Bij Hortensia Bertha’s Hof weten wij alles over de verzorging van hortensia’s. Wij kunnen u tips en advies geven voor een prachtig resultaat.

Zo is het belangrijk om te weten dat een hortensia veel water nodig heeft. In de zomermaanden moet de hortensia dus extra veel water krijgen. Dit kan het beste gedaan worden door regelmatig kleine hoeveelheden te geven, dan in één keer heel veel. De hortensia kan eigenlijk overal geplant worden en dan het beste in de beschutting van een andere plant of struik. Let er hierbij wel op dat de hortensia niet in de volledige schaduw staat. Bij witte en lichtgekleurde hortensia’s, met name de bolhortensia’s, moet er weer goed op gelet worden dat de plant niet in de felle middagzon staat. De verzorging kan dus per soort hortensia verschillen, maar bij Hortensia Bertha’s Hof weten wij precies wat elke soort nodig heeft.

Contactinformatie.

Breng voor meer informatie een bezoekje aan onze tuin in Valburg (Gelderland) of neem contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen of u kunt voor meer informatie onze website bezoeken.

Bel vrijblijvend:
085-8886899