Strong Annabelle

Prachtige hortensiasoorten uit een breed assortiment.

Ga naar Hortensia Bertha’s Hof voor de mooiste hortensia’s zoals de indrukwekkende Strong Annabelle.

Maak een wandeling in de prachtige tuin van Hortensia Bertha’s Hof te Valburg en ontdek de vele en vooral beeldschone soorten hortensia’s. U kunt bij ons meer dan 160 soorten hortensia’s bewonderen en kopen voor uw eigen tuin. Wij geven daarnaast advies over de verzorging van hortensia’s. Bent u dus op zoek naar een mooie boerenhortensia of een pluimvormige hortensia? Ga dan naar Hortensia Bertha’s Hof.

Strong Annabelle.

De populaire hortensia Annabelle heeft ook een verbeterde versie, de Strong Annabelle. Deze hortensia is vele malen sterker dan de hortensiasoort Annabelle en bloeit in de maanden juni tot en met september. De Strong Annabelle heeft een prachtige uitstraling met donkergroen blad en grote bolvormige bloemen in het wit. Daarnaast heeft de Strong Annabelle een rijke en mooie bloei. Naast de Strong Annabelle heeft Hortensia Bertha’s Hof nog andere soorten Annabelle, zoals de mooie Pink Annabelle.

Breng voor meer informatie een bezoekje aan onze tuin in Valburg (Gelderland) of neem contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen of u kunt voor meer informatie onze website bezoeken.

Bel vrijblijvend:
085-8886899