Kopen

Hortensia Bertha’s Hof: meer & mooier.

Maak een keuze uit de meer dan 160 prachtige soorten hortensia’s bij Hortensia Bertha’s Hof.

Wanneer u van plan bent een hortensia te kopen, dan komt u natuurlijk meteen naar Hortensia Bertha’s Hof. Wij zijn een van de grootste leveranciers van hortensia’s aan particulieren. Wij hebben namelijk een uitgebreid aanbod van meer dan 160 soorten hortensia’s, waardoor u gegarandeerd de juiste hortensia vindt. Van boerenhortensia’s tot pluimvormige hortensia’s: u vindt ze bij Hortensia Bertha’s Hof.

Uw hortensia kopen doet u dus bij Hortensia Bertha’s Hof.Wij staan garant voor de mooiste hortensia’s, een uitgebreid assortiment en deskundig advies. De voornaamste Hortensia soorten die we verkopen zijn:

  • hydrangea macrophylla 
  • hydrangea arborescens 
  • hydrangea paniculata 
  • hydrangea quercifolia 
  • hydrangea aspera 
  • hydrangea serrata

Wandelen bij Hortensia Bertha’s Hof.

In de prachtige tuin van Hortensia Bertha’s Hof kunt u gerust een wandeling maken en de vele hortensia’s bekijken. Zo kunt u tijdens het wandelen op uw gemak een keuze maken om de juiste hortensia te kopen. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor advies of om ideeën op te doen. Wij heten u graag welkom in onze prachtige tuin vol hortensia’s in Valburg te Gelderland.

Adres
Reethsestraat 19
6675 CE Valburg (Gelderland)

Openingstijden
Woensdag t/m zaterdag: 10.00 – 17.00 uur.

Voor meer informatie of om een hortensia te kopen, kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of u kunt ons bellen op het telefoonnumer 085-8886899. Ook kunt u onze website bezoeken voor meer informatie.

Bel vrijblijvend:
085-8886899